radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home General Talls en el subministrament elèctric a Ciutat Jardí

Talls en el subministrament elèctric a Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 641 0

La companyia elèctrica Endesa ha anunciat interrupcions en el subministrament per feines de manteniment a les seves instal·lacions. Els treballs que obligaran a tallar el servei tindran lloc el proper dimecres, 31 d’agost, a diversos carrers de la urbanització Ciutat Jardí. Els que es veuran afectats seran els Carrers del Pi, Ocells, L’Olivera,  i Rossinyol.

Segons informa la companyia, les interrupcions començaran a les 8 del vespre, però no s’haurien d’allargar més de tres hores, amb la qual cosa, cap a les 11 del matí ja s’hauria de restablir el servei de subministrament elèctric.