radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home General Talls en el subministrament elèctric a Ciutat Jardí

Talls en el subministrament elèctric a Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 723 0

La companyia elèctrica Endesa ha anunciat interrupcions en el subministrament per feines de manteniment a les seves instal·lacions. Els treballs que obligaran a tallar el servei tindran lloc el proper dimecres, 31 d’agost, a diversos carrers de la urbanització Ciutat Jardí. Els que es veuran afectats seran els Carrers del Pi, Ocells, L’Olivera,  i Rossinyol.

Segons informa la companyia, les interrupcions començaran a les 8 del vespre, però no s’haurien d’allargar més de tres hores, amb la qual cosa, cap a les 11 del matí ja s’hauria de restablir el servei de subministrament elèctric.