radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 20:30-21:00
Inici » L’Esplai El Pas obre inscripcions pel joc de l’assassí de la Safanòria

L’Esplai El Pas obre inscripcions pel joc de l’assassí de la Safanòria

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 726 0

Cap a 40 assassins envairan els carrers de Palafolls a partir del proper 7 de setembre, tan bon punt acabi el pregó de festes. Són perillosos i van armats amb una pastanaga, però tots podran ser víctima i botxí al mateix temps.

El portaveu de l’esplai Alex Peralta ha explicat en què consisteix aquest joc que s’ha fet tant popular a la festa major de Palafolls.

Les normes que cal respectar són ben senzilles: està prohibit matar algú metre condueix qualsevol mena de vehicle i també si la víctima està dormint o inconscient.

Les inscripcions, que són il·limitades, es podran fer demà en torns de matí i tarda i diumenge, només al matí, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Per inscriure’s cal ser major de 16 anys i cal portar una fotografia mida carnet o similar, portar el DNI i omplir la fitxa d’inscripció que facilitarà l’organització. A partir d’aquí es repartiran, casa per casa, les targetes del joc entre el 2 i el 3 de setembre.

El joc finalitzarà el dia 11 de setembre, dia en que es donarà a conèixer el guanyador del joc i es farà l’entrega de premis cortesia dels comerços de l’ACEP.

A banda del premi per al guanyador, l’Esplai també atorgarà un premi a la mort més original. Els participants poden fer-se una foto amb el seu assassí i relatar, amb més o menys literatura, el moment de l’assassinat.