radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Comarcal Estudien l’expansió dels càmpings de Malgrat de Mar

Estudien l’expansió dels càmpings de Malgrat de Mar

COMPARTEIX-HO
, / 1213 0

El consistori malgratenc està estudiant la possibilitat de permetre als càmpings de Malgrat de Mar la seva expansió en zona agrícola. Els amos d’aquests negocis han lliurat recentment a l’ajuntament un projecte on es contempla la seva ampliació cap a l’interior, en concret pel Pla de Grau. El projecte preveu la creació d’un vial que uniria l’avinguda de la Pomereda i el delta del riu La Tordera. L’ampliació permetria, segons els càmpings, millorar l’oferta de serveis als campistes.

La demanda dels propietaris dels càmpings, una desena, respon a la voluntat de recuperar els terrenys a tocar del litoral que, alguns d’ells, han anat perdent amb el pas del temps.

Des de l’ajuntament de Malgrat de Mar s’ha manifestat que, per tirar endavant la proposta, els càmpings s’haurien de fer càrrec del cost econòmic total que suposaria desenvolupar el projecte. També se’ls reclama, entre d’altres, diverses millores a la zona relacionades amb els serveis bàsics com l’aigua.

Abans d’aprovar-se el projecte, però, el consistori hauria de modificar el pla d’usos de la zona. El mateix consistori afirma que en cap cas significaria un canvi de qualificació dels terrenys, actualment agrícoles.