radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat de Mar prorroga un any més l’hereu i la pubilla del poble

Malgrat de Mar prorroga un any més l’hereu i la pubilla del poble

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1350 0

L’any passat el consistori municipal va decidir recuperar aquesta tradició amb molt poc èxit de convocatòria, ja que  només es van presentar a l’elecció un noi i dues noies.  Veient que la iniciativa no va causar furor entre els joves malgratencs i malgratenques, enguany han decidit deixar de banda l’elecció i fer una mica de pedagogia del pubillatge.

D’aquesta manera, Irina Carnicero i Quim Santarén, escollits durant els actes de festa major de l’any passat repetiran un any més com a representants municipals. A més a més, han celebrat la gimcana ‘Empubilla’t’, un joc amb diverses proves distribuïdes arreu del poble que tenia l’objectiu de fer visibles les figures dels dos joves malgratencs.

El regidor de festes de l’ajuntament de Malgrat, Albert Cuní, ha justificat la decisió de mantenir els representats de 2015.

D’altra banda, durant els dies que ha durat la festa major de Sant Roc, una trentena de membres del pubillatge de tot Catalunya han visitat la població. Els representants locals els han ofert una visita guiada tot mostrant alguns dels indrets més emblemàtics del poble, com ara el local de La Barretina, les Peixateries Velles o el Passatge dels Arcs.