radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Cultura Gospel Viu actua dissabte al Marimurtra amb les entrades exhaurides

Gospel Viu actua dissabte al Marimurtra amb les entrades exhaurides

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1636 0

Després de triomfar amb treballs com “Non Stop Gospel”, “The Gospel X-perience in symphony” i “March To Freedom” Gospel Viu torna amb les piles carregades i disposats a trencar un cop més els esquemes del gospel nacional. Ho faran aquest dissabte en el marc del festival “Les Nits de Marimurta” i amb l’èxit assegurat.

El conjunt musical palafollenc presentarà al jardí botànic el seu nou espectacle, “Reload”, caracteritzat per noves melodies més harmonioses i atrevides que s’apropen  al funky. Ho faran però, en un format i una duració més reduïdes degut a les característiques de l’espai botànic, element que propiciarà crear una fusió total entre el cor i l’espectador.

L’agrupació palafollenca, formada per més de 60 cantants acompanyats per cinc músics i dirigits per Moisés Sala, és considerada un dels referents del gospel europeu. Des del 2004 busquen constantment la innovació en el seu gènere, la superació i l’evolució cap a formes més actuals i contemporànies.

El grup ja té programats concerts arreu de Catalunya durant els propers mesos. De cara a l’octubre, tornaran al Gran Teatre del Liceu, on ja han actuat d’altres vegades. Serà el dia 9 a partir de les 7 de la tarda. L’entitat palafollenca La Puput ha organitzat una sortida per anar-los a veure aquell dia. Les places són limitades i les entrades ja estan a la venta al forn de pa Santa Maria i a la botiga l’Angelot.