radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Economia Comencen els treballs a Ciutat Jardí tot i les reticències dels veïns

Comencen els treballs a Ciutat Jardí tot i les reticències dels veïns

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 572 0

Tot i que majoritàriament els veïns de la urbanització es mostren reticents a parlar davant els micròfons de ràdio Palafolls, lluny d’ells mostren el seu descontent davant el projecte aprovat per l’ajuntament que ha de servir perquè la zona sigui recepcionad a pel consistori.

Segons ells, les coses s’han fet malament des del principi. Així ho explica Edgar, president d’una de les associacions de veïns de la urbanització.

Són els 700 propietaris afectats els que s’han d’encarregar de pagar el projecte de millora, que costarà més de 2 milions d’euros. Els veïns expliquen que alguns d’ells han de pagar més de 8.000€ i que no poden fer front a aquesta quantitat.

El projecte, que busca reasfaltar la major part dels carrers de la urbanització, millorar les voreres i reforçar l’apuntalament d’alguns carrers de la zona entre d’altres actuacions té l’objectiu de que la zona passi a ser zona urbana i que per tant l’ajuntament s’encarregui del seu manteniment, la major part del qual era assumit pels habitants fins aleshores.

Les obres van començar el passat 18 de juliol i està previst que finalitzin d’aquí 11 mesos.