radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat Ensurt per un petit incendi a Palafolls

Ensurt per un petit incendi a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 1374 0

Ahir a la tarda es va declarar un petit incendi en un marge de la carretera prop del restaurant Casa Oms. La Policia Local va rebre diverses trucades alertant del foc, i quan la patrulla va arribar al lloc dels fets va trobar gent intentant apagar-lo amb mantes i un extintor. La Policia també va fer servir un extintor, però en veure que les flames es tornaven més violentes, van alertar el 112.

Com a mesura de precaució els agents van tallar el trànsit temporalment. En total van ser 3 dotacions de Mossos d’Esquadra, 2 de Bombers de la Generalitat i 1 ambulància les que van participar en l’extinció de l’incendi.

També hi van ser una patrulla de la policia local de PLF i una unitat de prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona.

La causa del foc no es pot determinar a hores d’ara, però per les circumstàncies en què es va originar, el més probable és que es tracti d’una burilla mal apagada. Sortosament, el foc va tenir molt poca afectació i va ser extingit de seguida.