radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Restablerta la circulació de trens entre Arenys i Pineda

Restablerta la circulació de trens entre Arenys i Pineda

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

Després de gairebé tres hores amb talls en la circulació, a hores d’ara s’ha pogut restablir el servei a la xarxa viària catalana. Malgrat tot, hi segueixen havent afectacions que poden causar demores de fins a 30 minuts. Rodalies de Catalunya espera una recuperació progrssiva de la freqüència de pas.

Des de les deu del matí no hi havia servei entre Arenys i Pineda, motiu pel qual s’ha habilitat un servei alternatiu per carretera.

De moment es desconeix la causa dels talls. Els responsables del servei han al·legat incidències que afecten les instal·lacions, però no han donat més detalls sobre l’origen o la tipologia d’incident.