radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Sortida amb bicicleta per anar a veure els focs de Blanes

Sortida amb bicicleta per anar a veure els focs de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 478 0

L’associació palafollenca La Puput organitza aquest vespre una excursió per anar a veure els focs de Blanes. La sortida està prevista a les 9 del vespre des de la Plaça Joaquim Ruyra. La proposta és una bona manera d’estalviar-se els problemes d’anar-hi en cotxe: retencions de trànsit, trobar aparcament… Com cada any, cal portar sopar, llanterna i si és possible, armilla reflectant.

Aquest vespre serà el torn de la pirotècnica Pablo, una empresa asturiana centenària que, a través de quatre generacions ininterrompudes, ha treballat en l’art dels focs artificials.

Entre els nombrosos reconeixements aconseguits, destaquen els tres primers premis absoluts al Campionat Mundial de Focs d’Artifici d’Autor a Vallmontone 2011-2012; primer premi en coreografia al Campionat Mundial de Focs d’Artifici d’Autor a Roma 2012, i primer premi al Concurs Internacional de Tracta Valenciana Lluminosa, Alacant 2011. També dispara habitualment en grans ciutats com Gijón, Oviedo i Sevilla.

Després dels focs hi haurà els concerts de cloenda de l’Ensorra’t, amb Doctor Prats i Auxili, i altres propostes musicals a la Plaça dels dies feiners, Plaça Espanya i Plaça de l’antic pavelló.