radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » El programa de televisió El Gran Dictat busca nous concursants

El programa de televisió El Gran Dictat busca nous concursants

COMPARTEIX-HO
, / 580 0

El proper dilluns es durà a terme un càsting per seleccionar nous concursants. Serà al Centre Cívic del Pla d’en Boet, a Mataró, durant tot el matí, quan un equip del programa buscarà futurs guanyadors del pot.
El Gran Dictat està presentat per Òscar Dalmau i ha repartit més d’un milió d’euros al llarg d’un miler de programes. Els interessats en participar-hi poden trucar al número de telègon 638.55.12.85 o enviar un correu electrònic a elgrandictat@tv3.cat. L’únic requisit per partipicar al concurs és tenir un bon domini de la llengua catalana, ja que el programa, precisament, premia coneixements sobre el nostre idioma, a través de proves com lletrejar algunes paraules, cada cop més complexes.