radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Esports La cursa del Miner de Ferro de Malgrat obre les seves inscripcions

La cursa del Miner de Ferro de Malgrat obre les seves inscripcions

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 824 0

La data prevista per la celebració d’aquesta cursa popular és el 15 d’agost, en plena festa major de la localitat veïna. Hi ha dues modalitats: d’una banda, la cursa, que són 12 km de recorregut i s’han de fer corrents; i la marxa, de caire més familiar amb 8 km de trajecte que es poden fer caminant. Les inscripcions, a 12 € els adults i a 5€ els menors de 14 anys, es poden fer a través de la pàgina web del Grup excursionista de Malgrat.

La cursa té un temps estimat d’una hora i mitja, i la marxa caminant, de dues hores segons estima la organització . El punt de trobada per als participants serà la plaça Xesco Boix.

Els camins pels quals transcorren els dos recorreguts no estaran tancats al trànsit, per la qual cosa es demana precaució i atenció al trànsit rodat, de la mateixa manera que és recomanable l’ús de frontal per si es fa fosc.

El proper dia 15 es s’entregaran 11 premis per les categories masculí, femení, locals i premi al cor de Ferro a qui arribi primer al Turó d’en Serra. Els premis honorífics reconeixeran els marxadors locals més jove i més gran.

Però abans de tot això, el GEM ja escalfa motors per la 15a Triatló Popular, que se celebrarà el diumenge 31 de juliol i té des de fa dies, les inscripcions tancades.

Cartell_6_cursa_miner_ferro