radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 20:03 -20:30

i després

SendesDivendres, 20:30-21:00
Home Societat Un error a la seu central de Correus perjudica el servei a Palafolls

Un error a la seu central de Correus perjudica el servei a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 903 0

L’oficina de correus que dóna servei al nostre municipi porta unes setmanes desbordada. Segons ha explicat la directora adjunta de l’oficina palafollenca, un error comès a Barcelona va deixar les instal·lacions amb només dos treballadors, un que s’encarregava de repartir a les urbanitzacions de Mas Carbó, Mas Reixach,  als polígons industrials, Sant Lluís, Ciutat Jardí i Sant Genís i l’altre que repartia des de la font del ferro fins al camp de futbol. Aquestes circumstàncies han provocat que molts veïns i veïnes no rebessin el correu amb regularitat.

La directora adjunta de l’oficina palafollenca, Dolors Cama, ha explicat que han hagut de prioritzar l’entrega dels correus urgents i que estan treballant a les tardes per minimitzar les molèsties.

Durant els darrers dies han estat moltes les queixes que han rebut els treballadors de l’Oficina de Correu. Comas compren que la gent estigui indignada, però també recrimina que es critiqui a les xarxes socials sense informar-se de la problemàtica.

A dia d’avui la plantilla de treballadors ja torna a ser l’habitual, de manera que en els propers dies s’hauria de restablir el servei de correus al nostre municipi.