radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Societat Un tobogan aquàtic gegant és la principal novetat de la Festa Major de Palafolls

Un tobogan aquàtic gegant és la principal novetat de la Festa Major de Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2013 0

La Comissió de festes segueix treballant durant els mesos d’estiu per preparar els actes de la celebració de la Festa Major al nostre municipi.

De moment, ja s’han donat a conèixer les dates en què es durà a terme: començarà el dimecres dia 7 de setembre amb el tradicional Pregó de Festa Major i finalitzaran el diumenge dia 11 amb el lliurament de premis del joc de la Safanòria.

La programació coneguda fins ara, que compta amb una trentena d’actes, aposta sobretot per activitats ja tradicionals al municipi, i d’altres que estan en procés de consolidació. Entre elles: audicions de sardanes, Verges Trobades, Concerts per a totes les edats, Correfoc, sopars a la fresca i fira d’artesania.

De fet, la novetat més destacable serà la instal·lació d’un gran tobogan d’aigua SplashSlide, que se situarà al Carrer Francesc Ferrer i Guàrdia durant el matí del divendres 9 de setembre, jornada que està dedicada als més petits.

De bon matí hi haurà la Xocolatada que organitza la mateixa comissió amb l’ajuda dels voluntaris a la plaça de les Valls d’Ax, i més tard, l’Esplai El Pas agafarà el relleu a la festa amb una xeringada a l’Skate Park. A partir de 2/4 d’1 del migdia es posarà en marxa el tobogan aquàtic gegant.

La Comissió de Festa Major preveu poder tancar la programació de festes en les properes setmanes, un cop obtinguin el vistiplau de totes les persones, col·lectius i entitats que hi prenen part.

 

Actualització:

Finalment l’Ajuntament i l’empresa del tobogan gegant han decidit emplaçar l’atracció al carrer del camí del castell i situar la xeringada a Can Batlle.