radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Cultura Aquest dissabte arriba a Palafolls la 4a cantada d’havaneres

Aquest dissabte arriba a Palafolls la 4a cantada d’havaneres

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 837 0

La Coral Palatiolo i la Banda de Palafolls oferiran una nova activitat musical, en aquest cas una cantada d’havaneres, aquest cap de setmana.

Serà dissabte a 2/4 de 10 de la nit a la gespa de la Plaça Joaquim Ruyra. La directora de l’Escola municipal de Música i Dansa, Sara Lozano, ha donat més detalls sobre el concert d’aquest dissabte.

Acompanyats d’un acordió, un piano i una guitarra, la coral palafollenca interpretarà un concert d’aquestes cançons tradicionals marineres. No es tracta dons d’un concert de coral tal i com el coneixem habitualment,  i com no podia ser d’altra manera, a la mitja part s’oferirà el rom cremat, la beguda estrella d’aquestes vetllades musicals.

Però abans de tot això i com ja anunciàvem a l’informatiu d’ahir, aquest vespre la Banda de PLF ha programat un sopar-concert a la fresca on es podran escoltar les noves cançons que han preparat. Tot el repertori està novament integrat per les bandes sonores de pel·lícules arreu. Un dels temes que es podrà escoltar és la sintonia de la sèrie d’èxit Joc de Trons, que l’any passat va gravar algunes seqüències de la darrera temporada en indrets ben propers com Girona o Canet de Mar.