radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Societat Ensurt per un incendi en una rentadora al barri de Santa Maria

Ensurt per un incendi en una rentadora al barri de Santa Maria

COMPARTEIX-HO
, / 905 0

L’avís d’incendi s’ha rebut a les 7.12 d’aquesta tarda, quan s’ha originat un foc en un pis del carrer Ramon y Cajal número 12 d’aquí de Palafolls. Segons els Bombers de Malgrat, el petit incendi s’ha iniciat per un curtcircuit en una rentadora que es trobava apagada.

Fins al barri de Santa Maria s’han desplaçat a banda dels Bombers, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. Tot i que s’ha originat un foc, no s’han de lamentar danys personals perquè s’han desallotjat ràpidament als ocupants de l’habitatge quan han arribat els Bombers.