radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 13:25 -14:00

i després

El PregonerDijous, 14:04-15:00
Inici » Campanya d’ajuda a la nena de Malgrat amb tetraplegia per culpa de l’enterovirus

Campanya d’ajuda a la nena de Malgrat amb tetraplegia per culpa de l’enterovirus

COMPARTEIX-HO
, / 1328 0

S’ha posat en marxa una campanya solidària per ajudar a Xènia. Es tracta de la menor, de tres anys d’edat i veïna de Malgrat de Mar, ingressada a l’institut Guttmann a causa de la tetraplegia que li ha provocat un enterovirus de tipus greu.

En l’actualitat, Xènia es troba en fase de recuperació. El mes de febrer va ingressar a la Vall d’Hebron, on s’hi va estar tres mesos. Ha patit tres aturades cardiorespiratòries i dos pneumotòrax. No es pot moure i està connectada a un aparell per poder respirar. Aquest dilluns està previst que li retirin. Ho farà un prestigiós metge nord-americà, que li col·locarà un estimulador al diafragma que ajudarà a la nena a respirar sense necessitat del tub que té a la gola.

La campanya solidària consisteix en una recollida de taps de plàstics. L’objectiu és recollir diners per sufragar la despesa del tractament mèdic.