radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial Els Mossos investiguen un robatori a la Nylstar de Blanes

Els Mossos investiguen un robatori a la Nylstar de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 2123 0

La matinada de dilluns, cinc persones encaputxades van assaltar aquesta factoria blanenca amb armes i objectes contundents. Durant els fets, van agafar al vigilant de seguretat que estava fent la ronda de nit i el van lligar.

D’aquesta manera, els lladres van poder accedir a una de les caixes registradores, on van poder treure un botí d’uns 600 euros. Segons sembla, no es van endur res més durant l’assalt.

De fet, un cop van aconseguir els diners, els lladres van fugir ràpidament de la factoria Nylstar, tot i que abans de marxar van amenaçar reiteradament el vigilant perquè no truqués a la policia. El controlador, un cop deslligat, va poder avisar els Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar amb l’equip de l’àrea d’investigació criminal.

Un cop van arribar al lloc dels fets, els agents van poder comprovar com els lladres van fer malbé les càmeres de seguretat perquè la policia no els pogués reconèixer a través de les imatges que captessin les càmeres.