radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Cultura El Festival d’Art Fisures pendent de la pluja prevista per demà

El Festival d’Art Fisures pendent de la pluja prevista per demà

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 638 0

Les previsions meteorològiques anuncien per demà dissabte un dia inestable. Davant la possibilitat de tempestes, l’organització del Festival Fisures ja té a punt un pla B per salvar la programació prevista per demà.

La idea principal del certamen és portar les seves propostes artístiques al carrer per a que interactuïn amb els ciutadans i estableixin diàlegs amb  l’espai públic del nostre municipi. Per això la gran majoria de les propostes són exteriors. La previsió de pluges, però obliguen  a reinterpretar els espais.

Així 4 de les 15 escenificacions artístiques que figuren al programa del Fisures podrien perillar en cas de mal temps, pel que el consistori ha decidit per preveure canvis en cas de pluja.

Una de les actuacions que podrien canviar-se d’ubicació seria l’espectacle de dansa improvisació “Reaccionari”. En principi i si no plou, aquest espectacle començaria a tres quarts de dotze del migdia a la plaça del teatre, però si la pluja fa acte de presència, l’Ajuntament està pensant en canviar el lloc de l’actuació dins l’Edifici del MID o del Teatre.

Pel que fa al show de dansa i investigació del moviment “El goce de su voz”, previst per dos quarts de nou del vespre davant l’església, es canviaria a l’Edifici del MID.

També estan amenaçats per la pluja l’actuació de dansa acrobàtica “Revés d’Arbres” que es preveu per les 6 al Parc Joaquim Ruyra. Si plou, aquest espectacle s’hauria d’anul·lar perquè es necessiten elements del paisatge urbà.

Un altre dels espectacles que caldria anular en cas de pluja o vent,  seria la Cloenda  a mitja nit amb focs d’artifici inclosos. La resta d’espectacles es mantindrien segons la programació prevista, ja que es realitzen en espais tancats.

Qui ja ha avançat el canvi d’ubicació és el Festival de dansa previst també per demà al vespre a la plaça del Fòrum Palatiolo. Finalment es farà dins el teatre a partir de les 8 amb la participació de l’Escola de Dansa d’Ax-les-Thermes.