radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Estiu El CAP de Malgrat torna a obrir de nit

El CAP de Malgrat torna a obrir de nit

COMPARTEIX-HO
, / 3175 0

Aquest dilluns comença el servei nocturn d’urgències al Cap de Malgrat de Mar. Com cada estiu el Centre d’Atenció Primària de Malgrat amplia el seu horari. A partir de dilluns i fins el proper 11 de setembre, el CAP Dr. Josep Torner restarà obert 24 hores per atendre urgències. Un servei que estarà operatiu tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge.

 

Aquesta ampliació també la farà la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a Lloret de Mar, on s’està preparant una festa amb coca i jocs perquè el servei d’urgències nocturnes torni a obrir durant tot l’any.

 

Coincidint amb l’obertura del CAP les 24 hores, l’Ajuntament lloretenc i entitats veïnals han preparat un acte reivindicatiu que començarà dilluns a dos quarts de vuit del vespre i servirà per recollir signatures perquè el servei es mantingui durant els 365 dies de l’any. Les farmàcies del municipi tampoc obren durant la nit quan el CAP no dona servei nocturn.