radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Cultura Comencen les festes del Barri de Sant Lluis

Comencen les festes del Barri de Sant Lluis

Cultura Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 841 0

Avui comencen els actes amb el pregó que farà a les 8 del vespre l’entitat organitzadora de les festes; El Forrock.

En aquest pregó explicaran detalladament els actes ique esperen a aquesta zona del nostre municipi fins diumenge.

Després d’aquest pregó ,  s’oferirà un aperitiu gratuït amb barra lliure  que servirà de preàmbul per l’actuació musical del grup local “Pan Torrao”, composat bàsicament per veïns del barri. Aquest grup de rumba actuarà  a les 10 de la nit i a continuació ho faran djs convidats que posaran música fins a les tres de la matinada.

Enguany, les festes les organitza l’Associació Forrock, tal i com van fer l’any passat, quan es van recuperar les festes. L’Associació, formada en la seva gran majoria per veïns del barri de Sant Lluis,  explica que volia recuperar aquestes festes tradicionals oblidades. Aleix Asuar és un dels responsables de l’entitat.

 

Els actes previstos per demà dissabte començaran a les 11 amb una xocolatada gratuïta i una festa de l’escuma  per grans i petits a la zona esportiva de la Figuerassa. De fet serà en aquesta zona polivalent en la que es farà la majoria d’actes previstos, excepte la tradicional cucanya que es farà demà a la zona del Forroll.

Els membres de l’Associació Forrock, Yeray Pulido i Aleix Asuar, volen remarcar que a les festes hi ha d’haver un ambient de fraternitat on tothom s’involucri positivament en fer créixer aquest barri de Palafolls.

El programa de festes del Barri de Sant Lluís preveu per demà a la nit una sessió de barraques amb l’actuació de grups d’estil punk, rock i rumbes. L’esport també serà protagonista, quan el diumenge al matí es faci un torneig de 3×3 de futbol i a la tarda una competició d’skateboard on es preveu l’assistència d’skaters de tot el Maresme.

 

Programa Sant Lluis