radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Alemany veu al govern municipal poc transparent i democràtic
, / 692 0 0

Alemany veu al govern municipal poc transparent i democràtic

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política Alemany veu al govern municipal poc transparent i democràtic

El portaveu dels republicans palafollencs, Francesc Alemany, va ser divendres al programa Assumptes Interns de RP, on va repassar l’actualitat municipal. El republicà Considera que cal modernitzar el consistori palafollenc, ja que funciona igual que fa 15 anys. Considera que el govern de Valentí Agustí continua amb les mateixes dinàmiques i basant el futur en el sector urbanístic, ara que sembla que torna a emergir.

Alemany, a més, considera poc democràtic el govern municipal quan prohibeix la possibilitat de posar una parada política  durant el St Jordi o quan intenta prohibir la marxa de Torxes. També el considera poc transparent per no voler fer un ple mensual.

El fet de fer un ple ordinari cada dos mesos fa que el torn de precs i preguntes s’allargui. En aquest sentit, Alemany assegura que C’s podria preparar-se millor les preguntes dels plens municipals i que si algú es cansa als plenaris, “que vagi a dormir a casa”. Respon així les critiques de Martí Victòria, que assegurava que els republicans estiraven massa el seu temps de preguntes als plens.

Precisament, Alemany recorda que l’oposició és heterogènia i reconeix que no s’ha reunit mai amb Victòria.

Sobre la polèmica dels legionaris el republicà argumenta que Agustí va dinamitar el procés de diàleg amb la confraria quan va portar la moció contra la desfilada  dels exmilitars al ple, i va qualificar tota la polèmica de despropòsit.

Tot i això considera que cal reprovar al PP si ha desobeït un mandat, tot i que creu que no està clar si realment va desobeir una instrucció local.

Alemany es va mostrar preocupat per les possibles repercussions de la denúncia de la fiscalia contra l’alcalde de PLF  de qui, a més,  va assegurar desconèixer la seva ideologia. De fet creu que simplement és Valentinista.

També creu que, amb el nou pacte de govern, Osorio ha perdut “quantitat i qualitat” de responsabilitats i va treure importància a les carteres que porta el regidor d’ICV-EUiA