radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » La cubana Lucrecia actua avui al 4dJazz

La cubana Lucrecia actua avui al 4dJazz

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1047 0

Ho farà al teatre, al costat del guitarrista Vicenç Solsona,  i en una actuació que també s’emmarca dins del Festival Internacional de Bolero de Barcelona. Enguany el 4dJazz col.labora amb aquest festival barceloní i actua com a satèl·lit. De fet l’actuació que avui es veurà a PLF, es reproduirà també a BCN demà al vespre a la sala Jamboree.

Lucrecia i Solsona van enregistrar un disc de boleros fa 20 anys. Aquest disc va ser el que va donar a conèixer la cubana a casa nostre i ara, per celebrar l’efemèride, es tornen a reunir en aquest doble concert, primer a PLF i demà a BCN.

Les entrades per aquest concert es poden comprar avui ja a taquilla, minuts abans de l’inici de l’actuació directament al teatre municipal. El preu serà de 8€.

El cicle va començar  el passat 27 de maig i s’allargarà fins a finals de mes de juny. La propera setmana, el cartell del Festival portarà a Eva Fernández Group, una agrupació musical en format de quintet, que oferirà un repertori jazzístic diferent. La vocalista d’aquesta formació és una jove cantant promesa del jazz català que també és saxofonista.

El Festival 4 de Jazz es clourà el proper 24 de juny on el grup convidat serà el Tambor de Saia, que farà un recorregut musical pel Brasil amb el seu espectacle Sendero Mestizo.