radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Comarcal Aquest cap de setmana es fa la 5a edició del Blanes 12

Aquest cap de setmana es fa la 5a edició del Blanes 12

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 657 0

Des d’aquest divendres i fins diumenge, la població veïna oferirà fins a 55 propostes pensades per tots els gustos i totes les edats amb interessants descomptes. La iniciativa, que ja porta cinc anys portant-se a terme a Blanes, pretén promoure la vida comercial, turística i cultural del municipi.

La concorreguda Shopping Night serà l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta acció promocional la tarda-vespre de divendres amb atractives ofertes que juguen amb el número “12”. Precisament, aquesta nit de compres, és una de les més esperades a la població perquè a les 12:12 de la mitjanit, es farà el sorteig d’un viatge a Eivissa i dos vals de 500 euros que posa en joc l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. Tots aquells que han aconseguit números pel sorteig han de saber que únicament si els guanyadors estan presents entre el públic rebran els regals. Els números afortunats es podran conèixer a l’escenari que s’habilitarà a la cruïlla dels carrers Muralla i Raval.

D’altra banda, l’oferta gastronòmica també serà protagonista al Blanes 12 perquè una vintena de bars, cafeteries i restaurants, oferiran menús de tots els estils culinaris a 12 euros, seguint amb la línia del número 12 que dóna nom a l’acció.

Pel que fa a les propostes d’oci hi haurà la possibilitat d’aconseguir un 2×1 per visitar els Jardins de Pinya de Rosa o el botànic Marimurtra, fer viatges amb creuer fins a Tossa de Mar per 12 euros o fer observació marina pel mateix preu.

Les activitats gratuïtes també estaran presents però amb sessions esportives de Body Balance i Body Combat,  exhibicions d’entitats blanenques, així com també concerts que tindran lloc durant els tres dies que dura la iniciativa.

La 5a edició de Blanes 12 està organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.