radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
El desplegament de la Fibra Òptica a Malgrat obliga a fer restriccions de trànsit
, / 1215 0 0

El desplegament de la Fibra Òptica a Malgrat obliga a fer restriccions de trànsit

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat El desplegament de la Fibra Òptica a Malgrat obliga a fer restriccions de trànsit
CkRNyR7WEAA5Xsi

Talls i mobilitat a Malgrat. Policia Local Malgrat

Arran dels treballs per fer arribar la fibra òptica a les llars malgratenques, s’haurà de tallar el trànsit puntualment en diferents punts del municipi veí.

Segons explica l’Ajuntament de Malgrat, citant fonts de la Policia Local, aquestes dies les principals afectacions es concentren als carrers paral·lels Passada, Carme i Ramon Turró i en les properes setmanes s’estendran al carrer Indústria i l’avinguda Mediterrània.

Les mateixes fonts insisteixen que les restriccions de trànsit són puntuals i es fan segons les necessitats dels treballs per fer arribar la fibra òptica al municipi.

Aquest desplegament fa setmanes que s’estan duent a terme al municipi veí. En un primer moment es va prioritzar el desplegament a la zona turística per tal de no entorpir l’arribada de visitants al municipi.

Després ha començat el desplegament pel centre  de la vila. Tot plegat hauria d’estar enllestit a l’agost, segons les previsions de l’Ajuntament, que espera que a la tardor es pugui donar servei almenys al 85% del municipi.

En un primer moment quedarà al marge del desplegament el polígon industrial de Can Patalina, entre altres zones..

La fibra òptica és un filat prim a través del qual s’envien dades a gran velocitat. Aquest xarxa permet velocitats d’1 Gigabit per segon, i alhora rebre diversos canals d’alta definició de TV  i 3D.