radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
El Casal d’estiu municipal rep 250 sol•licituds
, / 992 0 0

El Casal d’estiu municipal rep 250 sol•licituds

General Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » El Casal d’estiu municipal rep 250 sol•licituds

La setmana passada va acabar el termini perquè es matriculin tots aquells qui vulguin anar al casal d’estiu de l’Ajuntament de Palafolls. Fins divendres, doncs, hi havia temps de presentar tota la documentació relativa a la inscripció a l’activitat que es farà als mesos d’estiu a les instal·lacions del Mas Prats.

Enguany, s’han inscrit 250 infants, una xifra una mica inferior a la d’altres anys. La raó podria ser la variada oferta estiuenca a la nostra població on s’ofereixen casals, campus esportius, estades i casalets.

El torn més sol·licitat en el cas del Casal d’Estiu Municipal ha estat el dels matins del mes de juliol, a diferència de les sol·licituds que s’han rebut per l’agost.

Passat el temps màxim per presentar i formalitzar la reserva, ara hi ha les reclamacions de documentació pendent, per tal d’acabar de configurar  els diferents grups d’edat i els torns definitius.

L’activitat estival començarà el proper mes de juliol, més concretament, el dia 1. Serà durant aquella setmana que es farà una reunió informativa amb els pares i mares dels participants on es donaran les informacions necessàries sobre material i funcionament del casal municipal.

El casal d’estiu de PLF d’enguany es farà a Mas Prats de l’1 de juliol al 31 d’agost,  en horari de 9 a 1 i de 4 a 7. Es pot contractar 1 o els 2 mesos en torns de matí, tarda o tot el dia. Els preus del casal oscil·len entre els 81€ el juliol a la tarda i els 280€ els dos mesos matí i tarda.

El Casal comptarà amb diverses activitats d’aigua, les principals protagonistes, així com sortides de descoberta de l’entorn, tallers i manualitats.

Tots aquells que estiguin interessats, també poden sol·licitar el servei d’acollida o de menjador, uns serveis pels que s’hauria de pagar a part.