radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-17:00
Home Política El president de la ANC confia en un acostament entre el govern i la CUP

El president de la ANC confia en un acostament entre el govern i la CUP

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 499 0
IMG_0138

Sánchez durant l’acte de divendres al casal d’avis de Palafolls

Jordi Sánchez va ser divendres a Palafolls convidat per l’ANC local per tal que expliqués les seves impressions entorn al present i al futur del procés independentista.

En aquest sentit el president de l’ANC creu que ara és el moment de concretar. Demana mantenir la mobilització activa de la societat  per eixamplar la majoria independentista. A les institucions els demana treballar en les estructures d’Estat i en aprovar els pressupostos que han de permetre continuar el camí.

Precisament Sánche confia que, a l’igual que va passar al desembre per investir president,  el govern de Junts pel Sí i la Cup acabaran acostant posicions per aprovar uns pressupostos. El  responsable de l’ANC, creu que l’actual situació no ajuda al procés.

Sánchez va participar en una xerrada col·loqui en la que va analitzar l’actual situació del procés i les relacions tibants entre els agents polítics implicats en el procés. El dirigent va respondre les preguntes relacionades amb l’actualitat sobiranista i va fer les projeccions de futur.

La trobada es va fer al casal de l’avi i va reunir una 50a de persones, entre ells regidors d’ERC i responsables de CDC al nostre municipi, que van seguir la xerrada, que va durar més d’una hora i mitja i que va començar amb retard.