radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura El casal d’homes organitza una fira del disc i el festival Floid per aquest dissabte

El casal d’homes organitza una fira del disc i el festival Floid per aquest dissabte

Cultura

1 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 817 0

El tradicional festival de música torna a celebrar-se al nostre municipi i ho fa acompanyat per primera vegada, d’una Fira de col·leccionisme i antiguitats.

Demà durant tot el dia, a la plaça del Fòrum Palatiolo, s’instal.larà aquesta fira on poder trobar joies musicals i cinèfiles que es podran comprar i, fins i tot, intercanviar.  Un dels màxims responsables d’aquesta Fira, l’Óscar Deza, comenta quina classe de material podeu trobar.

La primera Fira del Coleccionisme i antiguitats de Palafolls està organitzada, pel casal de l’home de Palafolls, conjuntament amb l’associació pinedenca “Cultura local”, que porta 9 anys preparant fires d’aquest tipus per la zona del Maresme.

Per acabar la jornada, a partir de les 9 del vespre, el Teatre de Palafolls acollirà la sisena edició del Floïd Festival. A l’acte, que és gratuït, es donaran cita grups de diversos estils. Jacint León, membre del Casal d’Homes de PLF, explica que hi ha una amplia oferta musical per satisfer tots els gustos.

Musical inclou el Dj Basi de la Fuente, d’estil deep house, i després serà el torn dels rockers Handfull of fools i dels Green Rosetta, que versionaran clàssics d’aquest estil. El Reggae també serà protagonista amb els Charlie Brownjah.