radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
El president de l’ANC parla del futur del procés a Palafolls
, / 769 0 0

El president de l’ANC parla del futur del procés a Palafolls

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política El president de l’ANC parla del futur del procés a Palafolls

L’Assemblea Nacional Catalana de PLF organitza per demà divendres un acte de perspectiva, reflexió i projecció per saber quin és l’estat actual i quin pot ser el futur del procés independentista.

L’acte tindrà per lema “Endavant República, present i futur del procés” i comptarà amb la presència del màxim responsable de l’entitat a nivell català; el recentment reescollit president de l’ANC, Jordi Sánchez.

El secretari de l’Assamblea a Palafolls, Eduard Aragonès explica que el procés sobiranista ha passat per alts i baixos i que serà bo que un dels agents implicats directament en aquest procés pugui explicar en quin punt es troba actualment el procés i quins són els possibles escenaris, tant en positiu com en negatiu.

Aragonès creu que ara estem en un punt d’incertesa i que serà bo preguntar a Sànchez sobre el futur més proper del procés arran de l’actual situació política a Catalunya i a Espanya.

I és que l’ANC de PLF proposa un acte obert amb Jordi Sànchez , en el que el públic assistent pugui interpel.lar-lo i preguntar qualsevol inquietud entorn al futur de Catalunya.

L’acte, que serà presentat per Xavi Piqueras, es farà al Casal de l’Avi de Palafolls demà al vespre, a partir de les 8 i amb entrada gratuïta.