radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Mercader valora com a positiu el primer any de mandat

Mercader valora com a positiu el primer any de mandat

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 710 0

Després de la retirada de la històrica Conxita Campoy com alcaldessa de Malgrat de mar, tot semblava obert en les passades eleccions municipals. Finalment, el seu substitut al capdavant del PSC, Joan Mercader, no només va ser el més votat, sinó que va millorar els últims resultats de Campoy.

10 dies després de les eleccions, RP anunciava el pacte de govern entre el PSC i Junts x Malgrat, el grup escindit de CiU, amb el que sumava majoria absoluta.

Aquest primer any de mandat, per a Mercader, ha estat positiu, tot i que la majoria de regidors del govern s’han estrenat amb la legislatura. Només l’alcalde havia estat abans amb responsabilitats de govern i 6 dels 9 regidors del govern local s’estrenaven fa un any a l’Ajuntament. Tot i això Mercader afirma que s’ha pogut tirar endavant alguns dels projectes prevists com l’av Barcelona o la nova  rotonda d’entrada a Països Catalans.

Mercader es marca com a objectius de legislatura la  promoció i la dinamització de l’activitat econòmica i un augment de les polítiques socials.

Com a principal pedra a la sabata, el govern malgratenc ha tingut la gestió dels pisos ocupats. La CUP, a l’oposició, va denunciar que l’empresa d’aigües de Malgrat tallava l’aigua a les famílies amb necessitat que es trobaven ocupant pisos amb el consentiment del consistori. Fa pocs dies l’empresa subministradora de l’aigua va anunciar que ja no tallaria  l’aigua dels pisos ocupats.

També s’ha vist obligat a augmentar la presència policial a la zona d’oci del municipi per l’agressió a un jove de Moncada la passada tardor i per la pallissa a un treballador de l’empresa de neteja dels carrers.