radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Malgrat de Mar “lliga la Unió Europea”

Malgrat de Mar “lliga la Unió Europea”

COMPARTEIX-HO
, / 851 0
Marc Barceló, director de cine, amb les mans lligades

Marc Barceló, director de cine, amb les mans lligades. Vicens Tomàs

Malgrat de Mar se suma a la campanya endegada des de l’entitat Calella amb els Refugiats i que porta per nom “lliguem la unió europea”.

Una acció que basa el seu objectiu en la denúncia de les polítiques que s’estan duent a terme des d’Europa en relació amb les persones refugiades de la guerra de Síria.Aquest diumenge dia 29 de maig s’ha previst una sessió fotogràfica a la plaça de l’església del municipi. Començarà a les onze del matí. La plataforma Malgrat Acull és qui s’encarrega d’organitzar l’activitat. Núria Tomàs, portaveu de la plataforma, ha explicat que a l’acte hi assistiran fotògrafs professionals, entre ells membres de Foto Film Calella, per donar més força a l’acte. Tomàs ha apuntat que la campanya pretén convertir-se en viral.

La campanya consisteix en què els usuaris pengin a les xarxes socials fotografies amb les seves mans lligades amb brides. Es tracta, en certa manera, de simbolitzar el que viuen moltes de les persones que es troben en camps de refugiats.