radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » El Llagostera guanya la lliga i l’amateur queda definitivament segon

El Llagostera guanya la lliga i l’amateur queda definitivament segon

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 589 0

Dissabte es van acabar d’esvair el somni de l’Amateur de conquistar la segona lliga consecutiva, i en dues categories diferents. Amb l’empat de dissabte i la victòria del Llagostera, s’ha certificat l’ascens directe dels de la Selva i la 2a plaça pels palafollencs, que jugaran el play off d’ascens per aconseguir també el passaport cap a la 1a catalana.

Dissabte l’equip entrenat per Pai Matas va empatar a 2 a casa contra el Breda. Victor va marcar el primer gol pel PLF al minut 2, i Niko va tornar a avançar els locals al 22. Ja a la segona part el Breda va igualar el partit.

L’amateur acabarà aquest campionat la propera setmana contra el Guíxols, un partit insignificant i que el PLF aprofitarà per donar descans al titulars de cara a la fase d’ascens que començarà just després.

El cadet ha guanyat aquesta setmana per 0 a 2 contra el St Celoni.La victòria fa que mantingui el pols amb el Farners. Els de la Selva són 3rs i el PLF 4ts a un punt. La propera jornada, l’última, el cadet espera una relliscada del Farners per intentar arrabassar-li la 3a plaça i acabar el campionat al podi de la competició.

Després de descansar aquesta cap de setmana, l’Infantil tancarà el campionat jugant contra el cuer de la classificació; l’Olímpic Malgratenc. L’equip acabarà a la part mitja de la taula.