radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
L’Ajuntament mira de finançar la renovació de  l’enllumenat públic
, / 744 0 0

L’Ajuntament mira de finançar la renovació de  l’enllumenat públic

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Política L’Ajuntament mira de finançar la renovació de  l’enllumenat públic

 

Aquest vespre hi ha ple a l’Ajuntament de Palafolls, amb un ordre del dia de 5 punts. Entre els punts més destacats hi ha la consulta sobre el programa estatal per a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat d’exterior municipal.

Es tracta d’uns ajuts de l’institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE)  que es materialitza via operació de préstec a interès zero per tal que els consistoris interessats en renovar el seu enllumenat per sistemes més eficients i sostenibles.

Ara com ara hi ha molts ajuntaments que s’han presentat a aquestes ajudes, pel que hi ha molts consistoris a l’espera de rebre aquests préstecs per la renovació i millora de l’enllumenat públic.

El ple d’avui vol també aprovar inicialment el reglament de la policia local, un document que ha d’assentar les bases del funcionament del cos local i ha de regular l’ús de les pistoles de pebre, que porten alguns agents del cos.  Es tracta d’esprais de pebre que alguns cossos policials acostumen a utilitzar en casos de baralles o d’agressions.  En el cas de la policia local, aquestes pistoles de pebre les utilitzen els vigilants de la Policia Local.

El ple d’aquest vespre també ha d’aprovar alguns punts urbanístics i  donar la informació sobre els resultats econòmics provisionals de l’exercici de l’any passat i les previsions financeres per aquest mandat. Dues informacions econòmiques que es donen en el ple d’avui, que serà l’últim de l’actual interventora municipal, que aquesta setmana es jubila.

El ple, que comença a les 8 serà emès en directe per Ràdio Palafolls.