radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu NitDimecres, 23:00-23:30
Obren les inscripcions de l’Escola de Musica i Dansa de Palafolls
, / 964 0 0

Obren les inscripcions de l’Escola de Musica i Dansa de Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Obren les inscripcions de l’Escola de Musica i Dansa de Palafolls

Des d’avui i durant 10 dies, ja es pot sol·licitar plaça per a qualsevol de les disciplines que s’ensenyen al MiD, ja sigui en la branca de música, com dansa, com a grups corals o grups com la cobla o la banda.

Sara Lozano, responsable del centre explica que les inscripcions es fan de forma telemàtica a través de la plana web de l’Ajuntament.

El procés de preinscripció serveix, bàsicament, per poder dissenyar els horaris i els grups. S’intenta atendre totes les demandes fetes durant la preinscripció. Lozano explica que durant tot el curs es pot demanar plaça, però que la planificació general del curs es fa en base a aquestes preinscripcions.

El centre torna a oferir així la seva oferta habitual en matèria musical, amb els cursos de llenguatge musical i de diferents instruments, des de bateria, fins a trompeta, passant per guitarra, piano, trombó, contrabaix, violí o d’altres de més específics, per exemple, de cobla.

I és que la cobla continua sent una de les formacions estrelles del centre, ja que continua amb la seva progressió i projecció més enllà del nostre municipi. També ho fa la banda de música municipal o la resta de formacions musicals o corals, ja que el centre també té coral d’adults (la coral Palatiolo) i estrena una formació coral infantil i juvenil.

A nivell de dansa, l’escola ofereix de nou els diferents graus de clàssica, moderna o d’altres modalitats com Hip Hop o flamenc.

Les preinscripcions es poden trobar al web de l’Ajuntament o, si es prefereix, de forma presencial al MiD.

Actualment el centre té més de 300 alumnes en les diferents modalitats.