radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Comarcal La 7a Desfilada Canina Solidària de Blanes podria propiciar fins a 15 adopcions

La 7a Desfilada Canina Solidària de Blanes podria propiciar fins a 15 adopcions

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 498 0

Tot i que la pluja va acabar afectant el final de l’activitat, dissabte es va fer a Blanes la ja tradicional desfilada canina al passeig de Mar. L’objectiu de l’activitat és promoure l’adopció de gossos abandonats, que estan allotjats al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, i conscienciar la ciutadania sobre aquest tema

Durant l’activitat hi ha hagut un total de 15 persones que s’han interessat per fer adopcions, mentre que dues altres ja han complimentat els requisits per tenir-los a prova durant uns dies a casa per veure com s’adapten tant les famílies com els gossos.

En total van participar a la 7a Desfilada un total de 45 del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva i una 40a de voluntaris que van participar a l’activitat organitzada per un centre veterinari local, i amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva i el suport de l’Ajuntament de Blanes.

A banda de l’adopció dels animals recollits, la Desfilada Canina Solidària, que ja va set anys que s’organitza a Blanes, també vol conscienciar la ciutadania que l’adopció és l’alternativa més vàlida per tenir un animal de companyia, tot i que cal fer-ho també amb responsabilitat, perquè es tracta d’un ésser viu, no pas d’una joguina.