radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Sta Susanna acull el Campionat Europeu de Culturisme i Fitness
, / 1143 0 0

Sta Susanna acull el Campionat Europeu de Culturisme i Fitness

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Sta Susanna acull el Campionat Europeu de Culturisme i Fitness

Més de 1300 participants d’arreu d’Europa es reuneixen aquests dies a Santa Susanna per participar en les diferents modalitats de competició de culturisme.

Hi ha participants i jutges de 43 països diferents, ja que el Campionat Europeu de Culturisme i Fitness EBFF té fins a 64 categories diferents.

La competició, que s’allargarà fins dilluns, és una de les més prestigioses en el seu camp i fa més de 10 anys que tria el municipi maresmenc com a seu anual del certamen, tal com va recordar ahir el president de la Federació Internacional de Fitness (FBB), Rafael Santonja, durant la presentació al pavelló municipal d’esports de l’esdeveniment, que té el suport de la Federació Espanyola de Culturisme.

Les proves estaran controlades per més de vuitanta jutges que gestionaran el desenvolupament de les 64 categories del campionat, entre les quals hi ha culturisme masculí i femení, i parelles mixtes. L’any passat aquest esdeveniment esportiu, que converteix Santa Susanna en la capital mundial del fitness, va reunir 1500 atletes.