radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 16:00-17:00
Home Cultura Arriba l’English Day a les escoles de Palafolls

Arriba l’English Day a les escoles de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1523 0

Demà divendres, les dues escoles de primària de Palafolls, la llar d’infants, l’escola d’adults i l’institut de la Font del Ferro viuran l’English Day. Es tracta d’un dia en el que

cada centre educatiu palafollenc desenvoluparà activitats relacionades amb anglès i, òbviament, les farà en aquest idioma.

L’English Day es celebra aquest any al nostre municipi i  neix de la coordinació que aquest curs s’està portant a terme entre les diferents escoles i centres educatius del nostre  municipi per potenciar l’ús de la llengua anglesa sobretot a nivell oral.

Durant el curs s’han fet diferents activitats en anglès, des de cantades a comtes en aquest idioma.

Unes activitats que demà arriben a la seva cloenda amb

una plantada conjunta de poemes o cites a la gespa del parc de Valls d’Ax i que podran ser recollides per tothom que hi passi per aquesta zona del poble. Ho explica Montse Casado, coordinadora pedagògica de l’Institut de Palafolls.

Ja a la tarda, a partir de les 18h i al teatre, l’Escola d’Adults també se suma a la iniciativa projectant una pel·lícula en llengua anglesa. Després de la projecció, i sempre en anglès, es farà un fòrum entorn a la tenàtica de la pel·lícula. Ho explcia la Cristina Serrat, responsable de l’Escola d’Adults.

L’English Day és una activitat estesa en molts municipis de la comarca. A partir d’ara PLF es suma a la llista de municipis on els seus centres es coordinen per promocionar i promoure l’ús de l’anglès entre els seus alumnes.