radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Mobilitat Un motorista ferit greu després de sortir de la via a Blanes

Un motorista ferit greu després de sortir de la via a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 813 0

Va ser dissabte a la tarda quan el conductor d’un ciclomotor va patir un accident al quilòmetre 6 de la carretera GI-682, entre Blanes i Lloret. L’home, l’únic implicat en l’accident, ha resultat ferit molt greu en sortir de la via per causes que es desconeixen, i va acabar topant contra un guarda-rail que hi ha a la rotonda d´accés cap a Residencial Blanes. En aquell moment no plovia en aquest indret i tampoc es té constància que hi hagi altres vehicles implicats en el sinistre. Els primers en poder socórrer la víctima han estat els efectius d´un camió dels Bombers de la Generalitat que circulaven per la carretera. En total, en aquest accident hi han treballat cinc unitats de la Policia Local de Blanes, tres ambulàncies i dues dotacions dels Bombers.

A causa de l´accident, la Policia Local de Blanes ha tallat la carretera i s´ha anat donant pas alternatiu als vehicles que circulaven per la via. Un fet que ha ocasionat retencions i llargues cues en els dos sentits de la marxa durant la tarda de dissabte