radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimarts, 19:30 -20:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Esports L’Amateur no afluixa abans de l’enfrontament contra el líder

L’Amateur no afluixa abans de l’enfrontament contra el líder

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 677 0

L’equip de PLF es va imposar clarament al Bescanó al Palastadium aquest passat dissabte per 4 a 1 Va marcar primer Juan Pablo, i va empatar els Bescanó després de l’expulsió de Vilanova. Tot i jugar amb un menys, el PLF va poder aixecar el partit amb 3 gols més de Yerlin, Marc i Víctor. 3 punts més que ajuden a mantenir el pols al líder.  L’amateur és 2n a 4 punts del Llagostera.

Ara tota l’atenció està posada a aquest dissabte a quarts de 4, quan al municipal de Llagostera s’enfrontaran el líder i el segon classificat.

Una victòria dels de la Selva faria que el Llagostera s‘escapés a 7 punts, a falta de 3 jornades pel final, pel que s’esvairia el somni de guanyar la lliga per segon any consecutiu, en categories diferents. En canvi, si guanya el Palafolls, es posaria només a 1 punt del Llagostera, a falta de jugar-ne 9, pel que la lliga estaria molt oberta.

L’equip demana a l’afició que no els deixi sol  en aquest desplaçament tant crucial, després d’un campionat impecable, sobretot tenint en compte que és un dels equips debutants a la categoria.

El juvenil ha acabat aquest cap de setmana la fase regular, junta la 26a jornada. L’equip ha caigut al camp del St Celoni, que és el 2n classificat, per 3 a 0. Finalment l’equip ha acabat a la part mitja de la taula, com a 7e classificat  amb 32 punts després de guanyar 10 partits, perdren 12 i empatar-ne 2.

El cadet tampoc ha pogut guanyar aquesta jornada contra el Farners. El selvatans es van imposar 1 a 4 després de remuntar un primer gol del PLF. Va ser Noel al minut 6 qui avançava el cadet. Però a partir del minut 31, el Farners va començar la remuntada. Aquest cap de setmana, el cadet, que és 3r, jugarà contra el Lloret, que és 11è.

També ha remuntat un primer gol del PLF l’equip infantil del Cal Aguidó. Marcos, de penal, es va avançar al camp blanenc, però finalment el cal Aguidó va acabar remuntant i emportant-se el partit pe 6 a 1. L’equip infantil del PLF va acabar jugant amb 8, després de l’expulsió de 3 jugadors amb vermella directe.