radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Societat Reposen la pantalla vegetal del camí de Can Baltasar

Reposen la pantalla vegetal del camí de Can Baltasar

COMPARTEIX-HO
, / 562 0

Aquesta setmana els serveis de jardineria de Palafolls han treballat per substituir la pantalla vegetal que separava la carretera de Blanes i el polígon de Can Baltasar dels veïns que viuen a la zona del CAP de Salut.

Aquesta pantalla serveix per evitar el soroll, però sobretot l’impacte visual de la carretera d’accés a la Costa Brava i del Polígon industrial  de la benzinera de PLF.

A principis de l’estiu passat, uns petards van provocar un petit incendi que va destruir uns 200m lineals d’aquesta pantalla vegetal i alguns desperfectes als cotxes estacinats al carrer del camí de Can Baltasar.

El consistori ha esperat a la primavera per substituir les plantes cremades. Ho ha fet amb uns exemplars molt més joves i, per tant, més baixets, pel que caldrà esperar a que creixin per tal de tornar a tenir la pantalla vegetal.