radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 20:00-20:15
Home Cultura Les barraques de Palafolls ja escalfen motors

Les barraques de Palafolls ja escalfen motors

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2382 0

L’Ajuntament ja ha obert el termini per a que les entitats locals  presentin les sol.licituds per aconseguir una de les barraques que es muntaran aquest any en l’espai de les barraques, els concerts joves de la Festa Major.

Enguany els concerts es faran les nits del 8, 9 i 10 de setembre, els dies principals de la Festa de PLF.

El que encara no està del tot definit és l’espai, ja que l’organització estudia si repetir l’espai tradicional de la plaça de Poppi o bé diversificar i buscar un altre emplaçament per aquesta activitat.

Sigui com sigui només podran participar les entitats del municipi sense ànim de lucre de caràcter social amb seu oberta a Palafolls, sempre i que es trobin legalment constituïdes. Podem demanar una de les 8 barraques previstes presentant una instància a l’Ajuntament.

Les entitats que aconsegueixin una de les barraques hauran de pagar 300€ de taxa i tots els beneficis  seran per poder finançar les activitats habituals de l’entitat.

Paral.lelament, l’Àrea de Joventut de Palafolls ha obert un concurs per reformular el logotip i trobar el cartells de les barraques d’aquest any. Tothom hi pot participar, amb l’únic requisit de respectar la mosca que ha acompanyat a les barraques en els últims anys. Ho explica Albert Muñoz, tècnic de Joventut de PLF.

Les bases del concurs es penjaran en breu al web de l’Ajuntament de Palafolls amb tota la informació. Passat un mes, un jurat triarà el cartell i el logotip guanyador i que serà la imatge de l’edició d’enguany, tant en els cartells, com també en els gots.

Els grups que acabaran composant el cartell de les barraques de Palafolls d’aquests any es donaran a conèixer en breu i han estat triats per la comissió que agrupa a diferents entitats locals.