radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Comarcal Blanes multa amb 3 mil € al propietari de 5 gossos potencialment perillosos sense llicència

Blanes multa amb 3 mil € al propietari de 5 gossos potencialment perillosos sense llicència

COMPARTEIX-HO
, / 1936 0

El ple municipal de Blanes va aprovar la setmana passada imposar una multa de 3 mil€ a un veí de la ciutat per tenir 5 gossos potencialment perillosos sense la corresponent llicència municipal. A banda l’home hauria vulnerat alguns aspectes de l’ordenança municipal de tinença d’animals de companyia.

Inicialment van ser els Mossos d’Esquadra els qui van iniciar la denúncia l’agost passat a Valldolig, però va ser l’Ajuntament el que s’ha ocupat de la tramitació de l’expedient, fins arribar al ple de la setmana passada. Justament va passar pel ple al tractar-se d’una falta molt greu, ja que en aquest cas hi concorren circumstàncies especials que han fet augmentar el grau de la sanció. De fet es preu interposar la màxima sanció possible ja que el denunciat tenia els gossos en males condicions d’higiene, sense aigua i amb manca de menjar.

Blanes Al Dia