radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Ràdio Palafolls ofereix diumenge el partit de l’amateur contra el Tordera

Ràdio Palafolls ofereix diumenge el partit de l’amateur contra el Tordera

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 669 0

Queden 10 jornades pel final de la lliga i l’equip de PLF és actualment el líder de la classificació, empatat a punts amb el Llagostera.

Una posició de mèrit si atenem que és el primer any que l’equip, entrenat per Pai Matas, milita a la 2a catalana.

El somni de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe només depèn de l’amateur, que encara té alguns partits crucials per mantenir-se com a líders. El primer repte és aquest diumenge quan el PLF jugarà contra el Tordera, que és 5è amb 37 punts, 15 menys que l’amateur local.

El partit, a banda de la rivalitat pròpia dels derbis entre equips de poblacions veïnes, també suma ingredients que el fan molt atractiu. I és que a Tordera encara cou la derrota a la primera volta, quan el PLF va remuntar un partit que tenia en contra. A tot plegat cal sumar-hi que alguns jugadors i l’entrenador del PLF venen precisament del Tordera i alguns encara tenen comptes pendents amb l’equip veí. El Tordera, necessita els tres punts per allunyat els núvols negres de les últimes setmanes, amb canvi d’entrenador inclòs, i per intentar frenar les aspiracions del Palafolls.

Davant la importància de l’encontre, Ràdio Palafolls i Ràdio Tordera  s’ajunten de nou per oferir el partit en una transmissió conjunta que començarà poc abans de les 4 de la tarda i que narrarà el partit des del camp municipal d’esports de Tordera.

La narració serà conjunta entre Joan Grimal, responsable de les transmissions de Ràdio Tordera i Eloi Elargé, presentador del programa En Joc de RP.