radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Palafolls ja té a punt la seva Festa Petita per aquesta Setmana Santa
, / 1034 0 0

Palafolls ja té a punt la seva Festa Petita per aquesta Setmana Santa

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura Palafolls ja té a punt la seva Festa Petita per aquesta Setmana Santa

Enguany els actes i activitats, organitzades per les entitats culturals del poble, s’allargaran durant 3 dies; des de divendres i fins diumenge.

És una de les novetats de l’edició d’enguany. De fet els actes comencen amb una activitat nova. Serà la banda de Música de Palafolls qui obrirà la programació de la Festa Petita amb un concert solidari el Divendres Sant, a les 7 de la tarda al teatre municipal. L’entrada costarà 5€ destinats directament a l’entitat local Palafolls Solidari que treballa amb els projectes de cooperació amb Nicaragua.

Ja dissabte les activitats començaran a les 5 de la tarda amb les sardanes de la Cobla Palafolls. Seguidament els diables seran els protagonistes de la plantada de bèsties, la lectura dels versots i de la cercavila de bèsties pels carrers de PLF. Dissabte també serà el dia d’inici del Singulars 2016, amb el primer concert a càrrec de Xavier Cavet i Rusó Sala, al teatre.

El diumenge, al matí, es faran els tallers familiars de bombolles de sabó, l’actuació castellera al migdia i al vespre el Casal de l’home organitza el primer cercatasques de PLF. La festa petita acabarà amb una de les novetats d’enguany; el concert jove amb el grup Acció i amb una sessió dels coneguts Slum DJ’s, al teatre municipal.

Les activitats de la Festa Major Petita s’organitzen amb el suport explícit de les entitats culturals de PLF, que s’encarreguen de totes les activitats de la programació, seguint el mateix exemple de la Festa Major de setembre.