radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Esports Noves zones esportives a l’aire lliure a Malgrat

Noves zones esportives a l’aire lliure a Malgrat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 685 0

L’Ajuntament ha col·locat un total de 10 màquines esportives per fer exercici a l’aire lliure en diferents punts del municipi.

Dues d’aquestes noves màquines s’han instal·lat a la zona del Passeig de Mar, al costat de les que ja es van col·locar l’any passat just a davant de l’estació de trens. 2 màquines més s’han posat a la rotonda del barri de Can Viader, 2 més a l’avinguda de la Costa Brava –a l’altura del parc Francesc Macià-, 2 a l’avinguda de Joaquim de Vedruna i 2 a l’avinguda dels Països Catalans.

La iniciativa vol fomentar els hàbits saludables i obrir a tota la ciutadania la possibilitat de fer esport a l’aire lliure.

Les màquines s’han instal·lat fent un circuit circular pel poble amb la idea que les persones que vagin a córrer o a caminar, puguin completar la seva activitat física amb els exercicis en aquests aparells.

Les màquines són de diferent tipologia i permeten realitzar diversos tipus d’exercici ja siguin per desenvolupar i enfortir la musculatura de cames, braços, pectorals, abdominals, així com millorar la capacitat cardiopulmonar i cardiorespitaròria amb exercicis aeròbics.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha invertit 10 mil euros en instal·lar aquest circuit de màquines per fer esport.

Al web de Ràdiopalafolls trobareu un mapa amb la situació d’aquests aparells.