radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04-21:00
Home Economia Els alcaldes es reuneixen amb la Corporació de Salut per reclamar millores

Els alcaldes es reuneixen amb la Corporació de Salut per reclamar millores

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 606 0

Dilluns els alcaldes i regidors de la zona d’actuació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva van participar en una reunió a l’hospital de Calella per fer balanç de la situació, i de les mancances, dels equipaments sanitaris del territori.

L’objectiu de la trobada va ser compartir amb els representants polítics la llista de prioritats que reclama l’ens sanitari per resoldre alguns dels problemes més greus dels darrers anys. La reunió, a més, també va servir per llimar asprors entre alcaldes de diferent signe polític que havien anunciat reclamacions concretes al Departament de Salut.

De fet s’havia anunciat que la reunió de dilluns seria amb el conseller de salut, Toni Comín, però finalment només va ser entre polítics i Corporació per elaborar el llistat de necessitats i prioritats que després traslladaran al conseller.

Entre les necessitats demandades hi ha la construcció de noves sales quirúrgiques a l’Hospital de Blanes i l’ampliació de l’Hospital de Calella.

També es prioritza l’eliminació dels barracons dels CAP de salut de la zona i la necessitat de serveis sociosanitaris a l’alt Maresme i La Selva marítima.

Els polítics van valorar com a positiva la trobada i van deixar palesa la necessitat de repetir-les periòdicament per analitzar i coordinar les actuacions sanitàries que necessita el territori.