radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Política El PP de BCN demana que s’obri expedient a Bermán per les crítiques a Colau

El PP de BCN demana que s’obri expedient a Bermán per les crítiques a Colau

COMPARTEIX-HO
, / 610 0

El president del partit a la província, Alberto Villagrasa, ha demanat al regidor del PP de Palafolls que rectifiqués les seves declaracions que avui han creat forta polèmica. Davant la negativa del regidor de PLF, la provincial del PP a BCN ha demanat al Comité de drets i garanties del partit, al carrer Genova de Madrid, que obri expedient al popular palafollenc.

Villagrasa, que s’ha mostrat més contundent que Albiol aquest migdia, ha manifestat el seu rebuig a les declaracions de Bermán, que ha qualificat de masclistes, irresponsables i irrespectuoses.

No ha estat l’únic. La vicesecretaria d’estudis i programes del PP, Andrea Levy, ha afirmat que no es pot ser regidor i masclista. El lider de Podem, Pablo Iglesias també ha fet referència a la polèmica qualificant de masclistes les afirmacions de Bermán al portal ultraconservador Alerta Digital.