radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal Suspenen l’acord que preveia canvis en la contractació i gestió dels menjadors escolars

Suspenen l’acord que preveia canvis en la contractació i gestió dels menjadors escolars

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2211 0

El Consell Comarcal del Maresme ha valorat positivament la decisió de la Comissió d’Ensenyament de la Generalitat de deixar en suspens l’Acord marc que contemplava canvis en la gestió i la contractació d’empreses per a prestar el servei de menjador escolar a les comarques del Maresme i el Vallès Oriental.

Els canvis en el procediment de contractació del servei de menjador escolar afectaven els centres públics de titularitat del Departament d’Ensenyament dels nivells obligatoris i/o segon cicle d’educació infantil ubicats als municipis d’aquestes dues comarques, pel que afectaven a les 2 escoles de PLF.

Es requeria a les empreses que donen aquest servei que s’homologuessin per tal de poder fer aquesta activitat a la comarca. Això va provocar que l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) recorregués aquesta nova normativa ja que entenia  que dificultava l’accés de les petites i mitjanes empreses a les contractacions públiques i les impedia competir en igualtat de condicions.

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic havia suspès cautelarment aquest acord marc recollint la petició de l’ACELLEC.

El govern comarcal considera que és positiu establir mecanismes que facilitin la màxima participació abans de prendre aquestes decisions i normatives. Justament el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya de 7 de març, recull el compromís de cercar aquesta participació.