radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
El club de bàsquet edita un àlbum de cromos dels jugadors
, / 748 0 0

El club de bàsquet edita un àlbum de cromos dels jugadors

Esports Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El club de bàsquet edita un àlbum de cromos dels jugadors

Com si es tractés dels equips de la lliga professional de futbol, el club de bàsquet ha editat un àlbum de cromos on anar enganxant les imatges de tots els jugadors, directius i staff tècnics.12734118_512906582221016_8985066663601599351_n

Uns cromos que es compren a part i que s’han de col·leccionar i intercanviar  per acabar de completar tot l’àlbum.

Aquesta original iniciativa s’ha posat en marxa fa 3 setmanes al nostre municipi. L’àlbum només es pot comprar al Palauet els dies d’entrenament a un preu de 3€ i cada sobre de cromos costa 70 cèntims.

Ivan Bascón, secretari del club de bàsquet de PLF, explica que la iniciativa neix del record de les col·leccions de sempre i amb l’afegit que es promociona el propi club i crea equip i afició.

En les primeres setmanes ja s’han gairebé esgotat les primeres previsions de cromos i el club no descarta fer una nova edició. Bascón explica que en els cromos s’hi poden trobar tots els jugadors i jugadores del club, així com directius, entrenadors i col·laboradors dels partits.

El club espera repetir l’experiència l’any que ve i introduir algunes novetats que millorin la iniciativa, amb la que volen enfortit el lligam dels jugadors i incentivar-los en la practica de l’esport. A més la iniciativa ajuda a recollir diners per l’entitat esportiva.