radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Macrooperació antidroga a Blanes i Lloret
, / 937 0 0

Macrooperació antidroga a Blanes i Lloret

COMPARTEIX-HO
Inici » Macrooperació antidroga a Blanes i Lloret

Lloret de Mar i Blanes han estat l’escenari aquestes últimes hores d’una macrooperació contra el tràfic de droga. Es tracta d’una actuació de la Policia Nacional que afecta diversos punts d’Espanya i que pel que ha transcendit, s’investiga a una banda organitzada dedicada sobretot al tràfic de marihuana.

Des d’ahir a la matinada s’estan fent escorcolls en diversos domicilis d’aquestes dues ciutats. De fet, la Policia Nacional encara té el cas obert perquè està pendent de més detencions i escorcolls.

A Lloret i Blanes durant el dia d’ahir hi van haver diversos detinguts, els agents van fer entrades i registres en domicilis -per exemple a la zona de la urbanització del Condado del Jaruco- i fins i tot, van comissar alguna petita plantació de marihuana a casa d’alguns dels implicats en el cas.

La macrooperació té al capdavant la Unitat Central de Drogues i Crim Organitzat (Udyco) procedent de Madrid i també membres d’aquesta Unitat de Barcelona.

El cas que prové de l’Audiència Nacional es troba sota secret de sumari, però a les últimes hores, el mateix temps que hi havia escorcolls i detencions a la comarca de la Selva, agents de la Policia Nacional d’altres punts de l’Estat es van desplaçar entre altres a Andalusia on se centraria la major part de la investigació.

L’operació té com a objectiu acabar amb una banda organitzada dedicada principalment al tràfic de substàncies estupefaents, principalment, la marihuana.