radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat La Comissió d’Agermanaments organitza un nou viatge estival a Poppi

La Comissió d’Agermanaments organitza un nou viatge estival a Poppi

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1914 0
poppi_02

El castell de Poppi

Un any més, la comissió d’agermanaments de PLF ha preparat un viatge a la població italiana per a finals de juliol. En concret es preveu sortir de PLF el dia 20 de juliol al vespre amb la tornada el dia 29.

Cada any unes desenes de veïns marxen a Poppi en una activitat encaminada a estrènyer els llaços d’agermanament amb la població italiana, amb la que PLF està agermanada des de fa més de 25 anys. L’any passat va ser la Banda de Música la que va fer estada en aquesta localitat de la Toscana.

Enguany, com en els últims anys, el viatge es farà amb autocar per tal d’abaratir el cost final de la sortida que, a banda de l’estada a la població de Poppi també visitarà altres ciutats importants de la Toscana com Florència o Arezzo.

El responsable de la Comissió d’Agermanaments de PLF, Jesús Machín, explica que s’estarà 3 nits a Poppi, però que també es farà una mini estada de dues nits a Nàpols i, per no fer la tornada d’una tacada, es farà aturada a Gènova.

El preu del viatge és de 385€ i inclou el transport, un autocar a disposició del grup palafollenc durant la seva estada. A Poppi l’allotjament es farà en cases rurals i en hotel les tres nits de visita a altres ciutats italianes.

El nombre de places està limitat a la capacitat de l’autocar, pel que es situa entre els 40 i les 52 persones.

La inscripció al viatge a Poppi ja és oberta al MiD, a la Pl del Fòrum Palatiolo.